Mal med farver i strik

20. – 26. November 

Strikke- og inspirationskursus for dig, der gerne vil fordybe dig i farver, materialer og teknikker – Stephen West og Freeform – og samtidig blive klogere på hvor mindful, strikning og håndarbejde generelt kan være.
Vil du udvikle din evne til at arbejde med farvesammensætningen i dit strik, samtidig med vi nørder i Stephen West – og Freeform – og muligheder for farvelader i begge dele?
Vi tilbyder en skøn uge, fyldt med oplevelser og indtryk fra både undervisere og workshops-, og foredragsholdere. Omgivet af den smukke, barske natur i og omkring Hirtshals, morgenbadning for de friske, morgensamling og fællessang, højskoleaften, heldagsudflugt til Tversted og Isagers butik solnedgangstur til havnen og meget mere.
FB386F58-FA3B-4AD5-A5FC-32FC62797AA6

Indeholdt i prisen

 

6 overnatninger i delt dobbeltværelse

Fuldpension inkl. festmiddag

Kaffe/the og vand

Øl, sodavand og vin kan tilkøbes

Workshops, foredrag og Knit`n´Jazz

Øvrige oplevelser:

Morgenbadning (frivilligt)

Heldagsudflugt med besøg på Vavasgaard, Isager, Tversted gl. skole og butik

Højskoleaften med sang og musik 

Den rå, barske, vildt smukke natur i og omkring Hirtshals og Nordsøen

Tid 

Søndag 20. November – Lørdag d. 26. November (uge 47)

Priser

 7 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 4.800 ,-
Tillæg for enkeltværelse*:  kr. 1000 ,-

Sted

Nordsøen Fri Fagskole 

Niels Juelsvej 32, 9750 Hirtshals

 

Laila PalLisgaard

Laila er uddannet lærer og autodidakt billedkunstner. Laila har arbejdet som selvstændig billedkunstner siden 2019. Ud over at arbejde kunstnerisk, underviser Laila i tegning, soft pastel, og maleri med akryl. Hun laver også 3D-collager. Laila har gennem de seneste år gjort sig bemærket ved bl.a. at kreere Hirthalsplakaten

Sisse Fog Odgaard

Sisse arbejder med crowdfunding-projekter. Kuldsejlinger var f.eks. et projekt, hvor Sisse, via alle garnbutikker i Danmark tilbage i 2015, indsamlede folks kuldsejlede strikkeprojekter.

”Mit budskab med udstillingen er, at vi skal turde sige det svære højt og bede om hjælp – fordi det sætter os fri. Kuldsejlinger viser transformationen fra mislykket til succes ved at turde vise uperfekthed og løfte i fælles flok. – Når vi tør vise vores mislykning er det muligt at skabe ny mening ud af noget, der ellers føles som et nederlag.”

Anne Kirketerp 

Uddannet kunsthåndværker fra Capellagården med speciale i vævning og håndarbejdslærer fra SKALs med speciale i væv og strik. Anne var med til at starte Den eksperimenterende Tekstilskole på Djurs, og har udgivet flere bøger. Anne har lavet Ph.d. om at udvikle foretagsomhed. Teorien hedder ”Foretagsomhedsdidaktik og skubmetoden” og har bevæget sig væk fra kunsthåndværket over i forsker og arbejdet som faglig leder på Aarhus universitet og er forskningsleder på VIA UC. Hun bevæger sig mere og mere over i feltet Craft psykologi, og det er som sådan vi skal møde hende her på kurset.

Anna-Stina Billund

Skoleleder, underviser og strikdesigner har gennem de seneste 15-20 år dedikeret meget af sin fritid til arbejdet med strik, strikdesign og kunsten at male med farver i strik og freeform-design.

Anna-Stina har blandt andet været initiativtager til Knit`n Jazz Festival, som blev afholdt i Aarup 2016-18. Her lykkedes det bl.a. at få Stephen West til Danmark for første gang i 2018.

Anna-Stina udstillede egne redesigns/miniatureudgaver af Stephens Wests designs, og udstillingen inspirerede ham til en del af de mini- og børne udgaver, Westknit senere har udgivet.

vil du komme og se skolen?

Vi glæder os til at møde dig.