SURF &

SKI

SURF & SKI er den ultimative kombination for dig som elsker fart og adrenalin. På dette helt unikke valgfag har vi sammensat noget af det bedste undervisning så du kan udvikle dit skiløb og surfskills og få en masse fede nye oplevelser med hjem.

SURF

Nordsøen Fri Fagskole ligger placeret med fødderne i vandkanten til et af de mange fantastiske surfparadis der findes langs den  jyske nordvestkyst. På vores SURF&SKI valgfag får du derfor rig mulighed for at forfine og udfordre dine surfeevner og mærke suset fra bølgerne på Nordsøen. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil der være udfordringer, der passer til dig, og vores dygtige undervisere vil guide dig med professionel vejledning til at blive en rigtig Hawaii surfer. Obs: Det er ikke et krav at man har langt hår eller lader det gro langt 😉 

Ud over bølgesurfing vil du også få mulighed for at stifte bekendtskab med andre surfdiscipliner såsom windsurfing i Klitmøller, stand-up paddleboarding på Uggerby Å og waveboarding i Aalborg Cable Park.

SURF&SKI handler ikke kun om sjov i vandet. Undervisningen vil også omfatte risikovurdering i forhold til vind- og vejrforhold, open-water svømning samt balance- og styrketræning for at sikre, at du er godt rustet til enhver situation på vandet.

Undervisningen i SURF vil primært foregå i det tidlige efterår og forår. 

SKI

Ski synonym med fællesskab, sjov, udfordringer, fart og adrenalin. Det er en sport, der vækker glæde, men som kræver tid og indsats for at mestre. Uanset hvor du befinder dig på skalaen af skifærdigheder, åbner vi nu dørene for dig til at forfine dine evner og blive en endnu bedre skiløber sammen med ligesindede unge, der deler din passion for sne og fart.

Vores undervisning giver dig mulighed for at udforske forskellige skiteknikker og finde din egen stil på skiene. Ud over vores ture, hvor vi nyder sneen og fællesskabet, inkluderer vores træning også elementer som backyard skiing, freestyle, styrke- og balancetræning samt rulleskiløb. Og når vinteren dækker Danmark i et tæppe af sne, tager vi vores langrendsstøvler på og begiver os ud i de fortryllende skove i Vendsyssel.

Vores undervisning i ski strækker sig over hele året, men vi fokuserer primært på vintermånederne, hvor sneen og skiløbet virkelig kommer til deres ret

TURER & CERTIFICERING

  • 2 turer på 3-4 dage til Norge. 
  • 1 tur med resten af skolen til Norge. 
  • Livredderprøve åbenhav
  • Udvidet førstehjælpskursus (12 timer)

 

ERHVERSSAMARBEJDE/ERHVERVSPRAKTIK

Surf & Natur

Lokal samarbejdspartner som står for surfundervisning og diverse turer til b. la. klitmøller, Aalborg Cable-park. 

Fjordline

Færge som udover at fragte os på skiture, vil åbne op for diverse praktikmuligheder ombord på båden, herunder café, tjener, håndværksopgaver mmm. Eleveren vil således få mulighed for at arbejde på båden frem og tilbage til Norge.