Håndværk 

Drømmer du om at kunne snitte en porre på 10 sekunder, og kan du se dig selv som den perfekte vært, så er Gastro et oplagt valg for dig.Og vi garanterer, at du både bliver dygtigere i køkkenet og en haj til koordinering.

Undervisning

Går du med en drøm om at arbejde indenfor smedfaget, tømmerbranchen eller måske som mekaniker eller maskinmester på havnen, så vi er det oplagte valg ift. at komme godt videre i den retning. På Håndværk får du lov at få hænderne op af lommen. Vi har de nyeste maskiner inden for både træ og metal og dygtige faglærer til at vise dig hvordan du bruger dem. På skolen får du bla. mulighed for følgende… 
 
  • Vær med til at idéudvikle og designe på flere byggeprojekter
  • Kendskab til professionelle håndværksmaskiner- og redskaber.
  • Kendskab til de mange håndværksmæssige fag på havnen i Hirtshals. 
  • Udvikle din kompetencer og tage næste skridt i retning af et job i håndværkerbranchen.
 

 

PRAKTIK

Mens du bor hos os, får du tid til at snuse til mange forskellige opgaver, så du hen ad vejen finder lige præcis den håndværksmæssige uddannelse, der passer til dig. Vores værksted er beliggende på havnen i Hirtshals med den fedeste udsigt ud over bådene. Placeringen giver os en unik mulighed for at samarbejde og lave praktikpladser på de mange forskellige værksteder som ligger på havnen. 

Efter et år i Hirthals er du altså klar til næste skridt på uddannelsesvejen, ligesom det kan være en mulighed at komme i mesterlære. 

 

 

CERTIFICERING

I løbet af året får du også mulighed for at erhverve dig et § 17-bevis til værkstedet, som dokumenterer, at du har kendskab til arbejdsmiljø og sikkerhed ved svejsning og termisk skæring.