Erhvervsklassen

Erhvervs klassen er for dig, som enten er færdig med 9. eller 10. klasse, en ungdomsuddannelse eller andet – og som ønsker at bruge et helt skoleår på alle mulige andre praktiske og virkelighedsnære oplevelser end de gængse skolefag.

ERHVERVSKLASSEN er for dig, som enten er færdig med 9. eller 10. klasse, en ungdomsuddannelse eller andet – og som ønsker at bruge et helt skoleår på alle mulige andre praktiske og virkelighedsnære oplevelser end de gængse skolefag.

Undervisningen på er bygget op af elementer, der dels knytter an til din valgte profil, Havnens Håndværk & Fiskeri, Gastro & Event eller Outdoor Turisme – dels går i dybden med nogle af de fællesfag, som er beskrevet nærmere i skolens Indholdsplan

Det drejer sig om temaer og emner som

Innovation & Iværksætteri

IT-værktøjer & Digitalisering

Dit samfund

Kommunikation

Livsmestring

Fællestimer og fællessang

Erhvervsdannelse og Arbejdspladskultur

Sundhed, mad og Måltidspolitik

Du tilmelder dig ERHVERVS KLASSEN på tilmeldingsblanketten

Et tilbud til dig der vælger erhvervsklassen er, at du har mulighed for at følge Dansk eller Matematik som enkeltfag, hvis du gerne vil dygtiggøre dig – eller bare vedligeholde de to fag, mens du går hos os.

Du kan kun aflægge prøve i enkeltfag hvis du ikke har bestået din FP 9 i faget.

se vores profiler her

Havnens håndværk & fiskeri

Kan du li’ at bruge hovedet? Og holder du samtidig af godt håndværk; måske i træ, tovværk og metal?

Så venter der et spændende år. Hos os bliver du næsten verdensmester i værktøj, bådtyper, fangstredskaber og fiskemetoder.   Vi er klar til at arbejde sammen med dig – og undervejs bliver du klar til fremtiden.

Gastro & Event

Hvordan snittes guleroden? Og hvordan taler man til en gæst?

Alt det og meget mere får du indblik i, når du vælger Gastro & Event. Vi kombinerer teoretisk undervisning med besøg hos lokale producenter, restauranter og erhvervsskoler. Og vi har plads til dig – uanset om du er erfaren i køkkenet eller ej.

Outdoor Turisme

Er du klar til at blive udfordret af naturen? Og til at sove udendørs?

Vi garanterer, at der venter masser af aktiviteter og både praktiske udfordringer og teoretisk viden, når du skal lære at tænde bål, tilberede mad over bålet og sove i shelter og bivuak. Vi er klar til at tage imod dig – og du behøver ikke være i pagt med naturen. Det sørger vi for.