Hos os ta’r du på job!

På Nordsøen Fri Fagskole har du mulighed for at prøve forskellige erhvervsmuligheder af - også på områder du måske ikke kender så godt eller slet ikke har prøvet før.

Vi er stedet, hvor du kan udfordre og teste dig selv – både via praktisk undervisning i skolens egne værksteder og igennem praktikophold i en relevant virksomhed, der passer til dig og din profil. Og vi etablerer praktikaftaler for alle vores elever. 

Der vil være tale praktikforløb af vidt forskellig udformning. Nogle elever vil have et kontinuerligt forløb med én eller to faste praktikdage om ugen ude i en praktikvirksomhed, andre vil opleve mere koncentrerede forløb. Fx hvis man er blandt dem, som gerne vil i praktik til søs som fisker eller på en af de mange turistfærger, som anløber Hirtshals Havn.

Praktikforløbene skal give mening for både for elev og virksomhed, så der efter skoleåret kan etableres lære- eller elevpladsaftaler – og undervejs lærer du selvfølgelig også at skrive ansøgninger og udforme et rigtigt CV.

Vi har i dag etableret samarbejde med Hirtshals Service Group, Arctic Consensus, Hirtshals Havn og mange flere er på vej.

Du kan også gøre en forskel for et ungt menneske

Ønsker du og din virksomhed at gøre en forskel for en ung praktikant, så kontakt forstander Peter Sundbæk på peter@nordsoenff.dk eller på telefon 6127 6017.