På Gastro-delen kommer du til at stege, brase, sautere, og piske på livet løs, mens du får solidt indblik i sæsonens råvarer, tilberedningsmetoder og nye trends – alt sammen i et bæredygtigt perspektiv.
Sammen med skolens undervisere og de andre elever arbejder du med spændende råvarer fra havets skatkammer, du eksperimenterer med smage, og du er med til at planlægge begivenheder, hvor mad og gastronomi er omdrejningspunktet.
Derudover får du indblik i, hvordan du kan blive den perfekte vært, ligesom du får en idé om, hvordan du markedsfører, koordinerer og tilrettelægger de events, som skaber opmærksomhed og glade gæster.
I løbet af året besøger vi også de producenter, restauranter og erhvervsskoler, der ligger i og omkring Hirtshals.
Du får med andre ord en smagsprøve på, hvordan du skaber det fedeste event – fra planlægning til afvikling af festen, mødet eller konferencen.
Hygiejnebevis i samarbejde med EUC nord
Niels Juelsvej 32
9850 Hirtshals