GASTRO

 

Drømmer du om at kunne snitte en porre på 10 sekunder, og kan du se dig selv som den perfekte vært, så er Gastro et oplagt valg for dig.Og vi garanterer, at du både bliver dygtigere i køkkenet og en haj til koordinering.

Undervisning

På Gastro-delen kommer du til at stege, brase, sautere, og piske på livet løs, mens du får solidt indblik i sæsonens råvarer, tilberedningsmetoder og nye trends – alt sammen i et bæredygtigt perspektiv.

Sammen med skolens undervisere og de andre elever arbejder du med spændende råvarer fra havets skatkammer,  du eksperimenterer med smage, og du er med til at planlægge begivenheder, hvor mad og gastronomi er omdrejningspunktet. 

Derudover får du indblik i, hvordan du kan blive den perfekte vært, ligesom du får en idé om, hvordan du markedsfører, koordinerer og tilrettelægger de  events, som skaber opmærksomhed og glade gæster.

  • Her er der plads til at nørde og eksperimentere i køkkenet
  • Det er dig, der står for tilberedningen af fantastiske retter med fisk, skaldyr og andre lokale råvarer
  • Spil en vigtig rolle i planlægning og koordinering af events med maden i fokus

PRAKTIK

I løbet af året besøger vi også de producenter, restauranter og erhvervsskoler, der ligger i og omkring Hirtshals.

Du får med andre ord en smagsprøve på, hvordan du skaber det fedeste event – fra planlægning til afvikling af festen, mødet eller konferencen.

 

 

CERTIFICERING

Hygiejnebevis i samarbejde med EUC nord