Velkommen til Hirtshals

Nordsøen Fri Fagskole ligger centralt i Hirtshals. Her er vi tæt på strand og hav – og med let adgang til både togstation og motorveje.

Hirtshals er en fiskerby. En moderne fiskerby, hvor havnen er en betydningsfuld arbejdsplads, og hvor der er både fiskerihavn samt færgehavn med forbindelser til Norge og Færøerne. Men derudover har Hirtshals meget andet at byde på.

Naturen i og omkring Hirtshals er et kapitel for sig. Her er masser af vandre-, cykel- og mountainbikeruter. Her er mange skønne strande, som både er velegnede til den hyggelige badetur og til de lidt vildere aktiviteter som windsurfing, SUP og andre spændende vandsportsaktiviteter.

Hirtshals har ishuse, cafeer og en hyggelig bymidte. Et kvarters kørsel fra skolen ligger det grå ishus på Tversted Strand, som faktisk flere gang er kåret som Danmarks bedste ishus. Det er også på den lokale strand, at du og dine kammerater finder Hirtshals’ vartegn, Hirtshals Fyr. Det ligger 22 meter over havets overflade, og I kan gå op ad trapperne og nyde udsigten.

En af Hirtshals største attraktioner er Nordsøen Oceanarium, hvor livet under havets overflade kan udforskes.

Vi glæder os til at vise Hirtshals og omegn frem!