GASTRO & EVENT

Drømmer du om at kunne snitte en porre på 10 sekunder, og kan du se dig selv som den perfekte vært, så er Gastro & Event et oplagt valg for dig.

Og vi garanterer, at du både bliver dygtigere i køkkenet og en haj til koordinering.

Profilen er delt i to, så du får fokus på to ting.

På Gastro-delen kommer du til at stege, brase, sautere, og piske på livet løs, mens du får solidt indblik i sæsonens råvarer, tilberedningsmetoder og nye trends – alt sammen i et bæredygtigt perspektiv.

Sammen med skolens undervisere og de andre elever arbejder du med spændende råvarer fra havets skatkammer,  du eksperimenterer med smage, og du er med til at planlægge begivenheder, hvor mad og gastronomi er omdrejningspunktet. 

På Event-delen får du indblik i, hvordan du kan blive den perfekte vært, ligesom du får en idé om, hvordan du markedsfører, koordinerer og tilrettelægger de  events, som skaber opmærksomhed og glade gæster.

Undervisningen dækker både over en masse af spændende teori og udfordrende praktiske opgaver, som giver dig et solidt indblik i alt fra event marketing, de logistiske forhold omkring et event og projektledelse til kundedialog og analyser.

I løbet af året besøger vi også de producenter, restauranter og erhvervsskoler, der ligger i og omkring Hirtshals.

Du får med andre ord en smagsprøve på, hvordan du skaber det fedeste event – fra planlægning til afvikling af festen, mødet eller konferencen.

GASTRO & EVENT PÅ NORDSØEN FRI FAGSKOLE

  • Her er der plads til at nørde og eksperimentere i køkkenet

  • Det er dig, der står for tilberedningen af fantastiske retter med fisk, skaldyr og andre lokale råvarer

  • Spil en vigtig rolle i planlægning og koordinering af events med maden i fokus

Vi er klar med vejledning

På Nordsøen Fri Fagskole viser vi de uddannelsesveje, der venter på dig, og du får undervisning af en kommunal vejleder om dine muligheder. 

Gennem individuelle samtaler understøtter vejlederen hele forløbet og er med til at guide, så du har dit fokus det rigtige sted i forhold til drømme og fremtidsplaner.  

Vi har indlagt individuelle samtaler med vejlederen hen over året – og vejlederen samarbejder også med din mentor samt de øvrige vokse og lærerne på skolen – for at hjælpe dig i den helt rigtige den retning.

Målet er, at du føler dig klædt på til at træffe dine egne beslutninger. Kort sagt, så hjælper og guider vi dig, så du finder præcis den uddannelsesretning, der passer til dig.

Du deltager selv i udarbejdelse af din egen uddannelsesplan, og du har løbende samtaler med din kommunale vejleder. 

Du kan også få en personlig mentor, hvis du er mellem 16 år og 20 år og i risiko for ikke at gennemføre en ungdomsuddannelse. 

Det er vigtigt, at din uddannelsesvejleder anbefaler mentorordningen i din uddannelsesplan. 

Og læg mærke til, at en del af mentorstøtten kan bruges til at nedsætte dine forældres betaling for skoleopholdet.