OUTDOOR TURISME

Er du til vild natur, brusende hav og lange strande, så er Outdoor Turisme oplagt for dig.

Her får du en hverdag, der er i pagt med naturen, for du tilbringer en stor del af undervisningstiden udendørs – på en eller anden måde. Men helt sikkert på en anden måde, end du før har prøvet!

Du vil få oplevelser, du slet ikke kunne forestille dig, før du kom på skolen.

Du vil få øje på helt nye muligheder, når du går og løber ture, cykler på mountainbike-ruterne, holder balancen på surf- og paddleboardet og via de mange andre aktiviteter, vi har planlagt i løbet af året. 

Du vil blive udfordret af og med naturen, du skal lære at lave bål, tilberede mad over bålet og sove i shelters og bivuak.

Glæd dig til en super aktiv hverdag på skolen – hvor du kommer til at arbejde med udvikling af aktivitetskoncepter inden for fx lystfiskeri, MTB, trekking, windsurfing – og meget mere.

OUTDOOR TURISME PÅ NORDSØEN FRI FAGSKOLE

  • Få en hverdag med et højt aktivitetsniveau 

  • Vær med til at bruge naturen på en bæredygtig måde

  • Brug dine ideer til at udvikle koncepter for turister i den omkringliggende natur
  • Fordyb dig i forskellige former for turisme og aktiv ferie


I løbet af skoleåret vil der være weekender, hvor du sammen med dine klassekammerater får ansvaret for at planlægge, inviterer, afvikle og evaluere et weekendarrangement for fx en folkeskoleklasse eller en gruppe, der er 60+.

På Outdoor Turisme bliver du en del af naturen, og du vil opleve det at være udenfor på en anden måde end før.

Du vil opdage nogle muligheder som du slet ikke så før.

Du får en meget aktiv hverdag på skolen, din fysiske formåen vil helt klart blive forbedret, du vil blive præsenteret for aktiviteter, du ikke har forudgående kendskab til.

Undervisningen er tilrettelagt i et tæt samspil med lokale virksomheder og organisationer – og det kommer til at gøre en forskel for dig.

Vi samarbejder med sommerhusudlejningsbureauer, færgeselskaber, restauranter, udbydere af lystfiskeri og den lokale turistforening.

Vi er klar med vejledning

På Nordsøen Fri Fagskole viser vi de uddannelsesveje, der venter på dig, og du får undervisning af en kommunal vejleder om dine muligheder. 

Gennem individuelle samtaler understøtter vejlederen hele forløbet og er med til at guide, så du har dit fokus det rigtige sted i forhold til drømme og fremtidsplaner.  

Vi har indlagt individuelle samtaler med vejlederen hen over året – og vejlederen samarbejder også med din mentor samt de øvrige vokse og lærerne på skolen – for at hjælpe dig i den helt rigtige den retning.

Målet er, at du føler dig klædt på til at træffe dine egne beslutninger. 

Kort sagt, så hjælper og guider vi dig, så du finder præcis den uddannelsesretning, der passer til dig.

Du deltager selv i udarbejdelsen af din egen uddannelsesplan, og har løbende samtaler med din kommunale vejleder. 

Du kan også få en personlig mentor, hvis du er mellem 16 år og 20 år og i risiko for ikke at gennemføre en ungdomsuddannelse. 

Det er vigtigt, at din uddannelsesvejleder anbefaler mentorordningen i din uddannelsesplan. 

Og læg mærke til, at en del af mentorstøtten kan bruges til at nedsætte dine forældres betaling for skoleopholdet.

En dag på OUTDOOR